Hoppa till sidans innehåll

Presentation styrelsen - Magnus Kristiansson

19 APR 2021 09:44
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 14:27

Som ett led i vårt arbete med att synliggöra klubbens styrelse är det nu dags för nästa del i vår serie där vi intervjuar våra styrelsemedlemmar
Nu har turen kommit till Magnus Kristiansson 

Vem är Magnus Kristiansson?
Jag brukar beskriva mig som en långsamtlöpande projektledare från Velanda, Trollhättan. Är ursprungligen från Uddevalla men har bott i Trollhättan sedan 2008. Springer för att jag mår bra av det och för att jag tycker det är roligt. Den dagen det inte är roligt längre kommer jag lägga skorna på hyllan.

Hur ser din idrott/löparbakgrund ut?
I ungdomen var det fotboll i Uddevalla IS för hela slanten fram till ungefär 25 års ålder. Det värsta med fotbollen var försäsongsträningen med löpning som var det tråkigaste jag visste. Men någonstans där märkte jag att jag orkade springa lite längre än många andra i laget. Det tog dock 25 år från dess tills jag hamnade där jag är idag och har löpning som huvudidrott. Så sent som 2014 svarade jag en kollega som frågade om jag inte skulle testa marathon någon gång att ”aldrig i livet”. Idag har jag sprungit 60st.

Varför tror du medlemmarna valde just dig?
Jag har lätt för att engagera mig i saker som jag tycker om och jag tror det märks på träningar och när man pratar med klubbkompisar att man vill något.
Jag har gärna åsikter om saker men anser att man inte bara kan gnälla om man inte själv försöker göra något åt saken. Som medlem i styrelsen har man ju möjligheten att vara med och påverka.

Vilka är dina främsta förhoppningar med uppdraget under kommande år?
Jag tror att man kommer komma ihåg 2021 som året då det hände mest saker i klubbens historia sedan den bildades. Jag märker redan på våra styrelsemöten hur det bubblar av tankar och idéer och många saker är redan på gång att förverkligas. Jag tror vi är i startblocken för ”nya” TV88 just nu.

Hur vill du att TV88 som klubb skall uppfattas i framtiden?
Jag skulle vilja att TV88 blev det självklara valet av klubb för löpare som inriktar sig på halvmaraton och uppåt i distans. Jag vill att man ska våga prova springa långt och flytta fokus från att jaga tider till att njuta av upplevelsen. Tiderna kommer av sig själv när man finner glädjen i löpningen.
Vi är redan en fantastisk klubb, vi är bara väldigt dåliga på att tala om det för andra.  Men det ska vi ändra på.
magnus.jpg

Postadress:
LK Trollhättan-Vänersborg 88 - Friidrott
Sofia Kay, Edsvägen 9
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link


Varvetmilen_Trollhattan