Hoppa till sidans innehåll

Presentation styrelsen - Axel Samuelsson

05 APR 2021 10:00
  • Uppdaterad: 05 APR 2021 10:00

Som ett led i vårt arbete med att synliggöra klubbens styrelse är det nu dags för nästa del i vår serie där vi intervjuar våra styrelsemedlemmar
Nu har turen kommit till Axel Samuelsson

Vem är Axel?
Fartdåre med ultraambitioner. :) 
Småbarnspappa bosatt på landet, ganska exakt mitt emellan Trollhättan och Hjärtum. Född och uppväxt ute på Tjörn. Hamnade i Trollhättan i samband med studier på Högskolan Väst samtidigt som jag tog över min farmors gamla hus. Nyligen startat eget företag och arbetar som konsult inom maskinteknik. Har kanske lite för många intressen och järn i elden för mitt eget bästa. Utöver löpning och idrott har jag ett stort motorintresse. Äger flera entusiastfordon - bland annat SAAB 9-3 XWD, Volvo P1800, VW T3 folkabuss.

Hur ser din idrott/löparbakgrund ut?
Som ung var jag aldrig någon stjärna i idrott. Testade lite gott och blandat, simning och badminton lite mer. I högstadieålder började jag förstå att jag var hyggligt duktig på att springa. Intresset växte fram mer och mer och när jag fyllt 18 sprang jag mitt första Göteborgsvarv. Efter en kort avstickare till diverse kampsport hittade jag tillbaka till löpning och intresset har med tiden växt och spridit sig till simning och multisportgrenar, framför allt Swimrun.

Varför tror du medlemmarna valde just dig?
Jag är nog ett ganska känt ansikte för många i klubben. Med ett ben i varje läger, fart- och långdistans, representerar jag förhoppningsvis många medlemmars intressen. Hoppas kunna bidra med driv, engagemang och kontaktskapande.

Vilka är dina främsta förhoppningar med uppdraget under kommande år?
Att få LK TV88 som klubb att växa och locka fler motionärer. En dröm och något jag personligen strävar efter är att få till en ungdomsverksamhet!

Hur vill du att TV88 som klubb skall uppfattas i framtiden?
Den familjära löparklubben där ingen springer för lång, kort, snabbt eller långsamt. Klubben som hittar på roliga saker och tar löpningen till nästa nivå.

axel.jpg

Skribent: Magnus Kristiansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
LK Trollhättan-Vänersborg 88 - Friidrott
Sofia Kay, Edsvägen 9
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link


Varvetmilen_Trollhattan